Akcije
Outwell šotori

 

Ležite in se sprostite s kolekcijo Outwell

Ne čakajte in se takoj, ko posije sonce, odpravite na plažo ali v park za kakovostno preživljanje prostega časa v naravi s prijatelji in družino. Preverite nagrajeno skandinavsko blagovno znamko Outwell, ki vam ponuja vse za sprostitev in popolno udobje.

fitnes vadba

Naša telesna postava je rezultat genetske predispozicije, prehrane, življenjskega sloga, telesne aktivnosti in psihičnih dejavnikov, kot so stres v službi, družini, skrbi o prihodnosti in preteklosti itd. Tukaj ne boste našli nasvetov, kako postati svetovni prvak, lahko pa boste prebrali smernice za zdravo aktivno življenje in kako vam lahko fitnes pri tem pomaga.

 

Osnova fitnesa je pravilno izvajanje vaj in prava mera časovne intenzivnosti in napora. Pretiravanje lahko vodi v poškodbe mišic, sklepov, težav s hrbtenicami, glavobole, nesimetrično zgradbo telesa ipd. Pravilna vadba pa jih odpravlja. Sledi torej nekaj za vse tiste, ki okrevate po rehabilitaciji ali bi radi izboljšali svoje zdravje, fizično moč, vzdržljivost, ravnotežje, obliko telesa in zmanjšali stres v svojem življenju s pomočjo redne vadbe.

 

Priporoča se redna vadba in tako omogoča:

  • krepitev in oblikovanje telesa, predvsem stabilizacijskih trebušnih mišic
  • izboljšanje ravnotežja
  • pridobitev telesne kondicije
  • izguba odvečnih kilogramov
  • izboljšanje zdravja in počutja
  • zmanjšanje stresa

Naziv vsebine

Mini rolka spartan
Naučite trike in skoke tudi svoje otroke! Mini rolke so odličen pripomoček za otroke s težo do 60kg. Za popolno zabavo v mestu imamo na voljo kar 4 odlične grafike za različne okuse.
Transportni voziček, voziček za prevažanje kamp opreme
Odličen transportni voziček, ki vam bo olajšal zamudno prenašanje opreme v vročini, da se lahko vi kar čimprej posvetite najpomembnejšem. Uživanju.
Outwell šotori
Ne čakajte in se takoj, ko posije sonce, odpravite na plažo ali v park za kakovostno preživljanje prostega časa v naravi s prijatelji in družino. Preverite nagrajeno skandinavsko blagovno znamko Outwell.
fitnes vadba
Ste fit? Preberite, kako lahko postanete s fitnes pripomočki in napravami :)